BAŞKANLIĞIMIZCA 20 ARALIK 2014 TARİHİNDE EVRENSEL HUKUKUN TÜRKİYE'YE YANSIMALARI KONULU PANEL DÜZENLENMİŞTİR.

PANELİMİZE DEĞERLİ KATKILARI NEDENİYLE, TBB BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN AV.BAŞAR YALTI'YA, DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ CEZA VE CEZA MUHAKEMESİ HUKUKU ANABİLİM DALI BAŞKANI SAYIN PROF.DR.VELİ ÖZER ÖZBEK'E, MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DEVLETLER ÖZEL HUKUKU ANABİLİM DALI BAŞKANI SAYIN PROF.DR.YÜCEL SAYMAN'A, ANKARA BAROSU BAŞKANI SAYIN AV.HAKAN CANDURAN'A, BURDUR BAROSU BAŞKANI SAYIN AV.RAMAZAN GEDİK'E, BURSA BAROSU BAŞKANI SAYIN AV.EKREM DEMİRÖZ'E, DENİZLİ BAROSU GENEL SEKRETERİ SAYIN AV.VELİ DEVECİLER'E, ISPARTA BAROSU YÖNETİM KURULU ÜYESİ SAYIN AV.ÜNSAL ÇANKAYA'YA, İZMİR BAROSU BAŞKANI SAYIN AV.AYDIN ÖZCAN'A VE SAKARYA BAROSU YÖNETİM KURULU ÜYESİ SAYIN AV.ÜMİT FIRTIN'A ANTALYA BAROSU YÖNETİM KURULU OLARAK EN İÇTEN TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

2054 10 10 240