HASAN KALYONCU UNIVERSITESI TARAFINDAN ALANYA DA BILIRKISI SERTIFIKA PROGRAMI DUZENLENECEKTIR.

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN ALANYA’DA BİLİRKİŞİ SERTİFİKA PROGRAMI DÜZENLENECEKTİR.

Program çerçevesinde  iki dalda eğitim verilecektir.

1.       İmza yazı ve kıymetli evrakta sahtecilik (Grafoloji) bilirkişiliği sertifikası

2.       İş ve sosyal güvenlik hukuku  / Hesap bilirkişiliği   sertifikası

Ayrıca yeni bilirkişilik kanun tasarısına giren

3.       Temel Adli Bilirkişilik sertifikası

Katılımcılarımıza bir alan sertifikası birde temel adli bilirkişilik sertifikasını birlikte verilecektir.

Eğitimimiz 14-20 Ağustos tarihinde Alanya Okurcular Mevkiindeki  Mukarnas Spa Resort Hotel http://mukarnashotel.com/tr/fotograf    de Sabah 09.30 -14.30 arasında olacaktır.

ANTALYA BAROSUNA ÖZEL FİYATLARIMIZ

KONAKLAMASIZ FİYAT;   (Alanya’da yazlığı vs olanlar için)

·         Grafoloji (İmza yazı ve kıymetli evrakta sahtecilik) + Temel Adli Bilirkişilik: 2.000TL

·         İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku ( Hesap Bilirkişiliği) + Temel Adli Bilirkişilik: 2.000TL

KONAKLAMALI FİYAT;

*      Grafoloji +Temel Adli Bilirkişilik + 6 gece 5 yıldızlı konaklama kişi başı :2800TL yerine 2300TL
·        İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku +  Temel Adli Bilirkişilik + 6 gece  5 yıldızlı konaklama  kişi başı: 2800TL yerine 2300TL

Not :

·         Kayıt yaptırabilmek için Ahmet Bektaş 0532 346 15 39 - 0538 247 66 42 - 0212 275 19 29 ile iletişime geçilebilir veya  İnfo.semistanbul@gmail.com mail atabilirsiniz.

·         Sertifika belgeleri için kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi getirilmesi gerekmektedir.

·         Kesin kayıt kabul edilmesi için ödemenin yapılmış olması veya  500 TL  İdealistanbul Eğitim Danışmanlık A.Ş  TR740006400000113640103515  ıban numarasına ödenmesi gerekmektedir, kalan miktar eğitim öncesi ödenmelidir. Ayrıca kredi kartına 9 taksit imkanı vardır. (vade farkı uygulanır)

·         Ön kayıt tarihi 8 ağustos pazartesi.

Temel Adli Bilirkişilik konusunda kanun tasarısına eklenen madde

(Bilirkişiliğe kabul şartları

MADDE 11– (1) Bilirkişilik faaliyetinde bulunacak gerçek kişilerde aşağıdaki nitelikler aranır:

d) Bilirkişilik temel eğitimini tamamlamak ve bu eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olmak.

(3) Hâkimlik mesleğinin gerektirdiği hukukî bilgiyle çözümlenmesi mümkün konularda hukuk öğrenimi görmüş kişiler bilirkişi olarak görev yapamazlar. Ancak, hukuk öğrenimi görmüş kişiler, hukuk alanı dışında ayrı bir uzmanlığa sahip olduğunu ve birinci fıkradaki şartları taşıdığını belgelendirdiği takdirde bilirkişi olarak sicile kayıt edilebilirler. )